RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 26 september 2009

Moahaha! Frågestund + Tävling!

Hejsan allesammans, som ni kanske har sett, så har thetwilightsaga.se nyligen haft en frågestund! (som var väldigt bra, läs gärna deras frågestund!)
Därför tänker jag nu deklarera att VI här på Breathing twilight också ska ha frågestund!

Ni kan fråga oss vad ni vill (som är twilightrelaterat!), fram till nu på onsdag klockan 1800, så ska vi försöka svara på era frågor. För att ställa en fråga så mailar ni till breathingtwilightinfo@gmail.com, värt att veta kan också vara, att om ni skriver eran adress i mailet så är ni med och tävlar om "När jag hör din röst" i pocketform, inte så tokigt va? Nä justdet! Så, maila på och tipsa gärna era vänner om detta! Och självklart lägger vi inte ut någons hemadress här på bloggen!

kramar, Calle


Ha pejl på när biljetterna till New Moon släpps!

För alla er som undrar, så har jag hittat en sida där ni kan anmäla er till en slags påminnelsetjänst hos Sf så att dem smsar er när det är dags för biljettsläpp till New moon! Fiffigt va? Tjänsten är dessutom gratis som jag förstår det i alla fall.
Tjänsten hittar ni här!
Natti natti, Calle

Kellan i ny Photoshoot!

Här kommer en alldeles nybakad bild med Kellan Lutz från en ny Photoshoot!

Källa: thetwilightsaga.se
Kramar Calle!

Grattis David!


Idag fyller regissören av "Eclipse", David Slade, 40 år och det firar vi med en vacker bild från google!
Grattis David Slade!
Calle

Tay-tay på Teen Vouge Young Party!

Tam-tadaa! Visst ser han stilig ut? Eller något sådant? Jag hör faktiskt ronjiisss röst i huvudet nu: "Vadå något sådant??? Jag dööööör, OME jag byter till Team Jacob över kvällen!!!" Eller tja, något i den stilen iallafall! Här kommer lite bilder som jag hittade tack vare underbara Twilightobsession.blogg.se!




Fler av bilderna hittar du HÄR!
Kramar, Calle!

3 nya bilder från New Moon!


Godkväll alla twilighters! I avsaknad av mina govänner (som är iväg på en liten twi-relaterad resa, OME, jag vet!) så ska jag försöka vara lite aktiv här på bloggen! Här kommer iaf 3 nya bilder från New moon! :D

aaw!
SPOILER:
Det är när han ger bella det hemgjorda armbandet!
Jake! :D