RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

torsdag 6 januari 2011

Ett tips!

För er som är fans av vampyrserien "The Vampire Diaries" tänkte jag tipsa om en sida där man kan se hela första säsongen! Sidans URL är: http://ch131.com/tvdseason1.htm

Enjoy! // Emy

Topp Tio - Tröjlösa stjärnor






Läs mer och se hela listan här!


Carpe Diem // Emy

People´s Choice Awards 2011 - Rapport!

Vi har ju inte (vad jag vet) uppdaterat någonting tidigare om "People´s Choice Awards" som gick av stapeln i natt. I det här inlägget kommer ni att få se bilder från galan, jag kommer att uttala mig om våra tre medverkande stjärnors outfits (Kristen Stewart, Robert Pattinson & Taylor Lautner) och jag kommer att ladda upp en hel drös med videor från själva galan!

Men vi börjar med några bilder:




Jag tycker att Taylor och Robert verkligen klädde sig som jag hade förväntat mig - strikt, stiligt och med en aura av elegans runt omkring sig själva! Härligt!
Kristens klänning är jag lite med negativ till. Det är glitter och glamour, vilket självklart passar in på en sån här gala där hon får ta emot priser med mera, men jag tycker inte att hon gjorde det bästa möjliga av sin klädsel. Vad tycker ni?
För att se fler, och bättre, bilder från galan, klicka här --> GettyImages

Alldeles i början av galan, medan kändisarna fortfarande gick på mattan (tyvärr gick varken Rob, KStew eller Tay på blåa mattan i år "/) så presenterades de enligt MovieFone bästa kändisarna under 25 år. Kristen och Robert blev nominerade. Här nedan kan du se videorna på det:

Roberts nominering:


Kristens nominering:


Kristen var även nominerad i kategorin för bästa filmskådespelerska, och här kommer presentationen på det. Jag tror att det är tre skådespelerskor presenterade före Kristen på videon, men det går fort:

Kristens nominering för bästa filmskådespelerska:


Under galan samtalade våra tre kändisarna med värden för galan - Queen Latifah. Här kommer det!


För att inte avslöja för mycket för er som har tänkt att se galan i efterhand så infogar jagen brytning här, men om du vill fortsätta och se vilka katergorier som Twilightsagan vann så är det bara att klicka på "Läs mer"!