RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

torsdag 5 augusti 2010

Dagens Låt

Konstig dröm á la Emy!

Jag drömde att jag var Bella, och jag hade precis blivit vampyr, och eftersom att jag inte gillade kläderna som Alice hade köpt så skulle hon, jag & Esme åka till Örebro (??) och handla kläder som jag gillade...
Carlisle skjutsade & lämnade av oss i stan (& vi åkte i min mamma bil...) sen så åkte han... öh... någonstans...
Det var kväll när vi kom fram, och medan Alice gick för att kolla så att allt var lugnt så gick jag & Esme vid svartån och när vi tittade ner så låg det massa lik i vattnet och de pratade med oss.
De sa att vi inte förtjänade detta och så visade de upp en lik av ett barn och sa att det var vårt fel (hmm...). & då blev Esme galen och skulle ta livet av sig, så hon typ sprang iväg och kastade sig genom fönster och dörrar för att smita från mig när jag försökte hindra henne, och när jag hade tappat bort henne så sprang jag och letade reda på Alice för att låna hennes telefon (för Edward hade tydligen min...) och jag skulle ringa till Carlisle för att han skulle komma.
Men när jag hittade Alice och precis hade fått hennes telefon så stod Carlisle bakom oss och han vart helt förstörd när han förstod vad som hänt (och av någon anledning hade han inga kläder på sig heller...).
Då sprang jag iväg för att leta efter Esme, och då kom jag in på en bar och där satt Kissie och hånglade med Bingo medan min gamla SO-lärare kollade på...
Ahja, det sista jag minns av drömmen är att jag sitter lutad i Carlisles knä och tröstar honom, medan Alice har tagit över sökandet efter Esme...
Hm.

Robert sjunger igen!

Robert Pattinson medverkar i ett nytt brittiskt projekt som kallas för Livingroom Pop Up. Han och bandet "The Magic Numbers" åker runt i London och överraskar människor och gör nya konserter! Nedan följer det nyaste klippet; vi hoppas självklart på fler!



via TheTwilightSaga.se

Twilight-skådisar på TCA!

Co-hosted by Katy Perry and the guys of GLEE – Chris Colfer, Kevin McHale, Cory Monteith and Mark Salling.
TEEN CHOICE 2010 celebrates the hottest teen icons in film, television, music, sports and fashion:
Dianna Agron, Charley Bewley, Justin Chon, Jon Chu, Chase Crawford, Nina Dobrev, Jimmy Fallon, Selena Gomez, Kiowa Gordon, Ed Helms, Joshua Jackson, Daren Kagasoff, Justin Long, LL Cool J, Jayma Mays, Seth MacFarlane, Alex Meraz, Lea Michele, Heather Morris, the cast of “Pretty Little Liars,” Bronson Pelletier, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Naya Rivera, Emma Roberts, Christian Serratos, Adam Sevani, Ian Somerhalder, Taylor Swift, Jenna Ushkowitz, Michael Welch.
Paul Wesley and Betty White will join previously announced participants David Archuleta, Kristen Bell, John Cena, Miranda Cosgrove, Ellen DeGeneres, Zac Efron, Ashley Greene, Victoria Justice, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Zachary Levi, Leighton Meester, Jim Parsons, Robert Pattinson, Ryan Sheckler, Yvonne Strahovski and Shailene Woodley on the star-studded special.
AWESOME!

Stand Up for Cancer PSA med Dakota

Dakota Fanning (Jane) och andra stjärnor är med i en Stand Up to Cancer PSA. De berättar hur stor chans det är att man får cancer. 1 av 2 män får cancer och av kvinnor så får 1 av 3 cancer. Det är oerhört mycket. Så gå in på deras hemsida här och gör som de, kämpa mot cancern.

Tack för att du kämpar Dakota!