RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 13 mars 2010

Metro om RM: "Smetigt och sockersött"

"Twilight"-sagans manliga superstjärna jobbar hårt, och ganska smart, på att etablera sig längre än de fyra vampyrfilmer som bygger på Stephenie Meyers populära kyskhetshyllade boksvit. Julia kommenterar: Andas kvinna - längsta meningen jag läst! "Remember me" är Robert Pattinsons första film post-Edward-Cullen-fane. Ett lyckat val. Inte i sig en lysande film, men för Pattinson (som producerar (ronjiisss: WTF!?) och spelar huvudrollen) fungerar den troligtvis som en språngbräda mot seriösare roller. "Twilight"-fansen kommer Pattinson knappast förlora efter rollen som den oborstade festprissen Tyler Hawkins, en rikemansson som kämpar med att tackla smärtan efter broderns självmord och konsekvenserna det fått för familjen. I den smarta, men likadels själsligt ärrade Ally (Emilie De Ravin), finner han en väg mot sinnesro.Som bäst fungerar "Remember me" som det enkla relationsdramafilmen i grund och botten är, där skådespelarna, när de får tillräckligt med utrymme, skapar en ärlig, berörande närvaro på duken. "Hollywoodland"regissören Allen Coulter - vars tv-bakgrund tydligt ligger honom till last här - hyser dessvärre en förkärlek för konstruerade vändningar som gör handlingen stundvis ologisk, högtravande och onödigt smetig. Synd. "Remember me" hade stått sig bättre både utan socker och "knyta-ihop-säcken"-slut.
- Elin Larsson, film recenssent

Ser ni felet eller?

Källa
Be Safe/ronjiisss

FRÅGOR & SVAR ANNGÅENDE TÄVLINGARNA!

Tjoo Twerdar!
passade på att göra lite reklam för alla tävlingarna igår vilket har gjort att min inkorg är full av mail!
sjukt kul :D
synd att ni all inte kan vinna :(

iaf så har vi fått in lite frågor anngående tävlingarna som det kan vara bra o svara på i ett inlägg tyckte jag :)
dessutom vill jag bara förtydliga lite små saker :)

- När du skickar in ett mail till oss anngående tävlingarna vore det super om du märkte mailet med "Tävling#1" eller liknande, om du vill vara med i flera behöver du inte skicka 2-3 mail utan i sånna fall bara skriva "Tävlingarna" :)

- I tävling ett ska man gå in på Runns.se's facebook och bli ETT FAN! ber om ursäkt om det framgått att man ska bli en medlem för det går ju inte :)

- Om ni länkar till våra tävlingar, GLÖM INTE att skicka med länken i erat mail! skickar ni två olika med till exempel "Namn och adress, tävling 2" och sedan ett till mail med "blogg-adress-BT's-tävlingar" så blir det väldigt kneppigt för mig att hålla isär allt ;)

- Sammarbete?
Vi är alltid intresserade av att sammarbeta med andra Twilight-bloggar! detta genomförs med länkbyte och kanske tipsom varanndras tävlingar och lite annat :) vi på BT har ju även "Twilight-bloggar-pepp" där vi peppar andra bloggar som till exempel precis kommit igång. så är du intresserad av detta är det bara att skicka ett mail till oss på marsvinsronja@yahoo.se

Har du en fråga? maila oss då på marsvinsronja@yahoo.se

OBS! DETTA INLÄGG KAN KOMMA ATT UPDATERAS UNDER TÄVLINGARNAS GÅNG OCH FINNS ATT HITTA SOM LÄNK UNDER TÄVLINGSLÄNKARNA OVAN :)

Be Safe/ronjiisss