RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

söndag 5 september 2010

Kellan för "Drool Worthy"!






KStew i Cosmo!


Ny intervju med Nikki Reed!

Här är en ny intervju med Nikki från gURL.com. Hon pratar bland annat om sin senaste film, sin barndom och sin motspelare DJ Qualls.

"Så, vi hörde att din motspelare DJ Qualls handplockade dig till att spela Stefanie. Stämmer det?
DJ och jag har varit bästa vänner jag vet inte hur länge nu... sedan jag var barn! Han hade faktiskt läst manuset innan, och när de frågade vem han tyckte skulle spela Stefanie och han sa han att jag skulle passa för rollen!


Vilken bra vän! Filmen är så intensiv. Var du fast för den direkt?
Det var lite motstånd i början eftersom jag i allmänhetens ögon bär runt på den märkliga, falska bilden att jag bara kan spela den varma vackra flickan. Det är bara väldigt konstigt eftersom jag inte så vacker . Jag tror att när du spelar en karaktär med dessa drag, så börjar folk se dig som det. Och så gick jag in och träffade dem och de sade liksom, "Åh, hon är inte så vacker. Vi kan ge henne rollen. "


Ok, Nikki. Du är bara ödmjuk.
(skratt) Jag trodde att det skulle bli en tempfylld situation bara för att DJ och jag står varandra så när, men det var verkligen intressant att se hur tungt det blev på grund av projektets karaktär och hur lite tid vi fick (för att filma den).


Och här är hennes råd till tjejer som ser upp till henne:


Okej, så bortsett från hängslen, vilket råd skulle du ge till läsare som också känner att de egentligen inte passar in?
Jag tycker att det är viktigt för människor att uppleva saker. Jag gillar inte när råd delas ut, och det känns så orealistiskt, till exempel som: "Oh, var bara sann mot dig själv och våga gå emot mängden". Så bara exprimentera och upplev allt, men gör det fram till en viss gräns. Milt. Se saker, gör saker, men förlora inte dig själv och glöm inte dig själv i processen eftersom att du egentligen är så liten i ett större perspektiv."

Läs hela intervjun här!

Taylor Lautner på omslaget till "Todateen" (Brasilien)