RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

torsdag 11 oktober 2012

Ny intervju med Nikki Reed från AXE Event




Källa 
Be Safe/Ronja

Nya bilder på Jacob och The Volturi






Be Safe/Ronja

Ny intervju med Chaske Spencer om TTS:BDpt2




Källa
Be Safe/Ronja

Christopher Heyerdahl Intervju om TTS:BDpt 2, Volturi och Vampire Bella




 Källa 
Be Safe/Ronja

TTS:BDpt2 - Ny Poster; The Volturi


Be Safe/Ronja

Info kring Twinight & Twilight-maraton

"Hej alla fantastiska Twilight fans! 

Här kommer information om morgondagens biljettsläpp till Twinight och Twilight-maraton exklusivt för Bioklubbens medlemmar och endast på SF´s biografer: 

• Hemsidan är stängd för reservation/köp mellan ca kl. 23.30 och ca 07 varje natt. Det är alltså inte någon idé att sitta framför datorn och vänta efter midnatt. Det finns inte heller något fast klockslag för när biljetterna är redo för köp/reservation på morgonen. 

• Det är Statens Medieråd som sätter åldersgränserna på filmer i Sverige. De har ännu inte granskat Breaking Dawn del 2, men så fort den är granskad kommer vi ge besked om vilken åldersgräns som gäller på Facebook. Det kommer tillsvidare stå från 15 år på Twinight biljetterna. För Twilight-maraton på Park i Stockholm är 15-årsgränsen satt. 15-årsgränsen är absolut, vilket innebär att man måste ha fyllt 15 år för att få se filmen på biograf, även i vuxens sällskap. 

• För att reservera/köpa biljetterna imorgon måste ni ha ert bioklubbsnummer. Man får reservera/köpa 4 biljetter per medlem.”

Källa
Be Safe/Ronja