RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 14 maj 2011

Jackson Rathbone, nu även på Facebook?


Eftersom han bekräftat sin twitter och har twittrat att han även har Facebook så stämmer det nog! vi får hoppas att det är hans offciella sida iaf! :D

Be Safe/Ronja

En rolig bild med bilder från premiären av WFE (med Robert Pattinson)

Robert har haft en viss förmåga att titta på lite extra på en speciell del av Reese på premiärerna till Water For Elephants och har har ni ett litet skämt om detta ;)

Källa
Be Safe/Ronja

Ställningstagande!

Det här inlägget har ingenting med Twilight att göra, men eftersom att ganska många människor från världens alla hörn burkar kika in på vår blogg så publicerar jag det här inlägget här ändå.


Jag förstår verkligen inte hur vissa människor resonerar! Jag är fullkomligt medveten om att man ska respektera alla människors åsikter, att det är inskrivet i den svenska grundlagen.

Gäller det nazister och andra extrema ideologier också? Gäller det människor vars hela grundtro bygger på att en tysk diktator hade ihjäl miljoner människor? Gäller det alla dem som har mord på sitt samvete för att de inte kan respektera samkönade par?!

Herrejisses, skärpning människor!

Vad rör andra människors ursprung och sexuella läggning er?! Det är väl för fan bara att acceptera dem och låta dem leva sina liv, så kan jag garantera att de inte kommer att göra någonting för att förstöra ert!

Det ni sysslar med är så nära olagligt det kan bli, ni mördar människor, långsamt och ytterst plågsamt. Ni förvandlar världen vi lever i till ett helvete för de människor som faktiskt inte kan rå för sitt ursprung/sin läggning. De är också människor!
// Emy
 
PS. Detta är bara mina åsikter och det är inte nödvändigtvis så att det representerar vad Ronja & Olivia anser också!

Gratz på...

Grattis i efterskott säger vi på BreathingTwilight till supersnygga Robert Pattinson som blev 25 år igår! (13 maj)

GRATTIS! önskar BreathingTwilight, skribenter som läsare!

Carpe Diem // Emy