RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

tisdag 26 juli 2011

Dålig kavlité men (spoiler!) här är det andra comic con '11 klippet!

från bröllopsresan till Isle Esme!



Källa
Be Safe/Ronja

Ashley Greene för `Woman's Health´






Source:
LionAndLambLove (<--- klicka för fler outtakes)

Carpe Diem // Emy

The Reality Saga

Jag (Emy) har länge ansett att det är någonting som saknas i Twilightvärlden, men jag har inte kommit på vad det är förrän idag. Vad vi saknar är vår egen virtuella vampyrvärld, där vi kan skapa egna karaktärer och skapa vår egen historia! Tänkt, sagt och gjort: problem är till för att lösas!

Därför så håller jag på att skapa en sådan värld just nu via värdsidan mixxt. Tycker du fortfarande att det verkar intressant? I sådana fall; bra! Nedan kan du läsa instruktioner om hur du går till väga för att registrera dig!

1. Gå in på följande länk: http://therealitysaga.mixxt.com/

2. Klicka på knappen "Sign up now" som finns i det högra fältet!

3. Fyll i alla fält som krävs för registrering och var extra noga med att välja det "nickname" som du vill att din karaktär på hemsidan skall ha.

Efter att du har fullföljt din registrering så kommer det att dyka upp två rutor där det står "Presentation" och "Min karaktär" samt att du längst ned kommer att ombes välja vilket släkte din karaktär är av, alltså människa, vampyr eller varg.

Om du inte förstått meningen med sidan eller bara är oinspirerad så kan du skriva "Information kommer inom kort" i de två första fälten, men du måste välja släkttillhörighet.

Efter att du är klar med det så finns det ett vitt fält längst upp där det ska stå "Hi, *name*. You have one new message. Klicka där och läs meddeladet, det innehåller vidare instruktioner! // Emy