RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

torsdag 24 maj 2012

PS!

Som ni vet så har vi ju en bred policy om att inte stödja olagliga bilder/videos och skvaller om våra huvudrollsinnehavare - men den här videon är så söt så att jag måste genomföra undantaget som bekräftar regeln!
Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle skratta ihjäl mig åt Robert, herregud. Titta själva, så förstår ni vad jag menar! : http://www.youtube.com/watch?v=jRi4RBja-FI&feature=player_embedded

Carpe Diem // Emma

Nya, fräscha posters från Breaking Dawn; Part II!




Source:
The Twilight Saga: BreakingDawnSearch

Carpe Diem // Emma

Cannes Film Festival: Premiär för `On the Road´ (Kristen Stewart)

Dagen som filmfantaster världen över har väntat på länge är äntligen här! Igår hade Kristen Stewarts `On the Road´ premiär - och Kristen närvarade självklart, precis som resten av OTR-casten. Även Robert Pattinson syntes på röda mattan i samband med premiären. Moraliskt stöd kanske?

Delar av `On the Road´-casten. Från vänster: Kristen Stewart, Tom Sturridge, regissör Walter Salles, Kirsten Dunst och Viggo Mortensen.

Supervackra Kristen.

Robert Pattinson var lika stilig som alltid i sin välpressade kostym.
Tidigare under dagen hölls även en presskonferans där castmedlemmarna fick svara på frågor kring filmen. Vad anser ni om Kristens vågade outfit?
Amy Adams och Kristen Stewart

Viggo Mortensen, Amy Adams, Garrett Hedlund, Kristen Stewart, regissör Walter Salles och Sam Riley (jag har inte superkoll på vilka skådespelare som är vilka i den här filmen, så rätta mig gärna!)
Presskonferensen:

Ni kan också titta på inspelningen av presskonferensen i högre kvaltié genom att besöka filmfestivalens officiella hemsida -->här<--. Och du! Du missar väl inte att Robert Pattinsons film `Cosmopolis´ har premiär på exakt samma filmfestival imorgon?

 Sources:
KristenStewartNews 1 / 2
RobertPattinson 1 / 2

Carpe Diem // Emma

Ny poster och den första trailern för`The Apparition´ (Ashley Greene)

Personligen så är jag inte en utav dessa modiga skräckfantaster - om jag ska titta på skräckfilm så gör jag det helst mitt på ljusan dagen med alla lampor tända och någon jag tycker om nära, haha. Därför är Ashleys nya film ingenting för mig eller er som känner igen er själva i min beskrivning, men för er som gillar att bli skrämda från vettet så rekommenderar jag att titta på trailern nedan. ^^

Trailer:

Poster:

Source:
Bloody-Disgusting

Carpe Diem // Emma