RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

söndag 29 augusti 2010

"Alice Brandon - The Logn Road To Become A Cullen" - Part 11

"Jag velade runt i skogen som ett vilset barn, och all min tidigare klartänkthet och snabbhet var som borta med vinden. Inför mitt nakna inre vart jag återigen ett människobarn, vars livsväg ligger fördunklad i framtidens dimmor.


All den skicklighet och alla de fördelar som mitt nya liv som vampyr givit mig, de var med ens som bortblåsta, och jag funderade på denna mycket annorlunda livsform tills jag trodde att mina bekymmer skulle förhindra mig att röra mig bort från den glänta där jag rastlöst tillbringat... en mycket lång tid. Även min tiduppfattning blev lidande av denna ovisshet.

Varje träd inuti mitt privata, grönskande helvete var mig nu mer välkänt än mina egna ansiktsdrag. Fåglarnas ljuva kvitter var mig inte längre till glädje, ty mitt sinne förknippade deras sång med rasslet utav de psykiska kedjor som stängde mig inne, och gjorde det omöjligt för mig att undersöka om min vision var sanning.

Den närbelägna bäcken porlade glatt, och ljudet påminner lite om barns pärlande skratt, men då jag hörde det, lät det som stenar som rullade nedför en bergssida. De ännu sensommarvarma brisarna som svepte genom den vackra gläntan, de slog som istappar mot mina bleka kinder, där jag låg i det höga gräset, lika stilla som en död.

Under min tid av fundering brann elden i min strupe, men min kropp var alldeles för låst av denna psykiska utmattning det innebar att inte veta, så min törst gav mig inte den outhärdliga smärta jag hoppats på. Endast en iskall blödande smärta kunde få mig att vakna upp ur min förfrysning, och en liten del utav min hjärna bara väntade på explosionen av galenskap när min törst inte längre blev kontrollerbar."

Vad tycks?? // Emy

Dagens Låt



Klassiskt svenskt kanske... ABBA! :D // Emy

Still från "Hereafter" (Bryce Dallas Howard)


På bilden står hon tillsammans med Matt Damon!
// Emy

Rachelle i "Life on a Stick" - Promobilder!




Fanmade!

En av de bästa fanmade-videosarna på Tay som jag har sett! Enjoy it!



hittad via youtube.com!

//Emy

Gratz på...

Sam Bradley, medförfattare till Twilight-soundtracket, som blir 26 år gammal idag!


Grattis önskar vi på BreathingTwilight, skribenter såväl som läsare!

// Emy

Kellan twittrar en bild:


från "5th year anniversary" av the St. Bernard Project in NoLa där han är med och jobbar i regnet ;)

Källa
Be Safe/ronjiisss

La Push

Här kommer några sjukt vackra bilder på La Push stranden!

Visst är dem vackra?! :)

Källa
Be Safe/ronjiisss

Breaking Dawn filmas i Angra dos Reis?

Rio Films Regissör Sérgio Sá Leitão twittrade nydligen att Angra dos Reis kunde vara ett av ställena dem kommer att filma Breaking Dawn men att inget är sagt ännu. Angra dos Reis är en stad som ligger på den södra kusten i rio de janeiro.


Källa
Be Safe/ronjiisss