RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

torsdag 21 april 2011

Alice Brandon - The Long Road to Become a Cullen

Som rubriken kanske antyder så är det här en fan-fiction som är menad att återskapa Alice´s liv innan hon blev en av the Cullens. Jag vill göra det tydligt att denna berättelse inte har någonting att göra med den officiella Twilightsagan, även om den har tydliga influenser därifrån. (Jag har inte läst den officiella guiden ännu, så det är möjligt att detaljer i min berättelse inte stämmer överens med vad som står om Alices tidiga liv där.)

Anledningen till att kaptilena har engelskanamn är att hela storyn i sinom tid ska översättas till engelska för att nå en bredare publik, och för att undvika dubbelt arbete valde jag att sätta engelska namn redan från början.
Jag hoppas att ni som läsare förstår vad det betyder, om inte annat så är det bara att fråga.

Jag mottar gärna all form av konstruktiv kritik angående berättelsen och dess upplägg, händelser, utformning och allting annat som ni kan reagera på. Allting för att det ska bli bättre!

Sist men inte minst, innan jag ger er fria tyglar att läsa igenom det som jag hitills skrivit - låt er inspireras! Skriv egna berättelser, hitta på egna fantasiobjekt. Ni är alla stjärnor!

Klicka på "Läs mer" för att komma till själva berättelsen.

Robert Pattinson & Reese Witherspoon i "Entertainment Weekly"

Om någon undrar vem Reese är så kan jag meddela (för er som inte sett "Water for Elephants") att det är hon som spelar hans motspelerska i den filmen!




Sources:
RPLife
PattinsonLife
Twilightish
via
Team-Twilight