RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 1 september 2012

Första bilden på Partrick Brennan aka Liam


 Be Safe/Ronja

Information om The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2: TWINIGHT



inforamtion från SF taget från TwilightSweden:



 Under TWINIGHT visar vi de två avslutande delarna av Twilight-sagan i följd och har världspremiär av sista delen Breaking Dawn del 2.
TWINIGHT äger rum den 13 november i alla städer där SF Bio har biografer. Evenemanget startar ca 21.00 på kvällen och strax efter midnatt är det dags för den första visningen och världspremiären av Breaking Dawn del 2.Biljetterna till TWINIGHT släpps på sf.se och SF Bios biografer för Bioklubbens medlemmar den 10 oktober (ordinarie biljettsläpp 12 oktober). Biljettpris 195 kr. Åldersgräns 15 år.Twinight kommer att arrangeras på biografer i samtliga SF Bios städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro.Breaking Dawn del 2 har världspremiär den 14 november. 
Den 13 november arrangerar vi, utöver TWINIGHT, ett exklusivt TWILIGHT-MARATON på biograf Park i Stockholm. Det är ett unikt tillfälle att för sista gången se samtliga filmer i The Twilight Saga i en följd på bio.TWILIGHT-MARATON startar under eftermiddagen och avslutas med den sista filmen Breaking Dawn del 2 som börjar runt midnatt. Biljetterna släpps till Bioklubbens medlemmar den 10 oktober (ordinarie biljettsläpp 12 oktober). Biljettpris 295 kr. Åldersgräns 15 år.

Alltså! TWINIGHT inkluderar ENDAST de båda Breaking Dawn filmerna! sen arrangeras det ett exclusivt Twilight-maraton aka, ALLA filmer på EN biograf i stockholm, det är alltså bara denna biograf i stockholm som arrangerar en Twinight där samtliga filmer är med ;)

Be Safe/Ronja 

2 nya bilder från TTS:BD pt.2


Två nya bilder har släppts till våran efterlängtade film, och dagarna bara seglar förbi! ;)




Be Safe/Ronja