RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

fredag 28 oktober 2011

Wow!

Vilken bra intervju, data sänding (Aftonbladet Ftw!!), program, vilken kväll! Emy har laddat med material till er nu så vi har fortfarande mycket att se fram emot! Vet inte om Olivia också kommer dela med sig av något -
Mycket spännande ;) nu blir det ingen mer bloggning från mig ikväll men vi hörs snart igen twerdar - STARSTUCK! x)

Aftonbladets rubrik

Vi älskar dig också Robert ;)

Intervjun är igång ;)

Fler screen shots!

ROBERT OCH ASHLEY ÄR PÅ HOOOOOVET!!!!

Hovet dödar tiden

Med klippet från BD igen... Jaja lite dålig plannering kan ju alla ha men nu är det ju bara jobbigt... Om några få minuter kommer dem ut till alla fans som fortfarande kan skrika ;)
Be Safe/Ronja

Snabba sceen shots

HOVET innan Rob och Ash kommer!!

Klippet - footage från ET

Men med lite förlängningar ;) aaaaah!!! Lite nya scener men inget som jag inte inte sett förut x) men som dem sa - det har ju läkt ut ;)

Länk till Aftonbladets livesänding från Hovet!

Här är länken till aftonbladets livsändning av The Twilight Saga: Breaking Dawn Fan Event 2011

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13854269.ab

Nytt BD klipp snart på eventet?

Det har ryktas om ett rykande färskt klipp från BD på eventet och Knappen samt Hakim bekräftade just att vi kommer att få se material från BD så vi får hoppas att det är nytt ju!! ;) vi har fått se klipp från Alice och Edwards resor genom Twilight filmerna ;) och nu är det musik på gång igen - stay turned för om mindre än 25 minuter så får vi se Rob och Ash!!!
Be Safe/Ronja

Eventet är i full gång!

Hela hovet är på hugget och Emy har bekräftat precis som ljudet i datorn att det är fullt skrikande och spelande på gång ;) hittills har vi hört och sett videon från Christina Perri, Fest hos Mange, Elektro pop och nu spelas Made off :) Hakim har avslöjat att han är en Team Alice - och hans flickvän är Team Edward ;)
Kollar ni inte på eventet än så rusa in på Aftonbladet som fortsätter att livesända till slut! (och det är sjukt bra sänt också!!!)
Be Safe/Ronja

Livesänding från hovet!

Aftonbladet kommer att börja sin live sändning från Hovet och The Twilight Saga: Breaking Dawn Fan Event 2011 klockan 17.50! Det kan hända att det dyker upp lite livebloggande här också men vi får se hur klistrad jag sitter framför datorn ;) Emy och Olivia är i Stockholm och själv sitter jag nu på jobbet och äter mitt Twilight inspirerade äpple x)
Be Safe/Ronja

Ny still från Breaking Dawn!

Källa
//Olivia

Ny outtake på Kristen Stewart för "Glamour Magazine"

Källa
//Olivia