RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 28 maj 2011

Trailer för `From the Rough´ (Justin Chon)



Source:
Indiewire.com

Carpe Diem // Emy

Trailer för `The Caller´ (Rachelle Lefevre)

Flera av oss funderar säkerligen över vad alla de ur casten som inte medverkar så mycket i TTS-filmerna gör utöver vår saga, och sanningen att säga så har vi inte jättebra koll.. Det är kanske dags för en uppdatering över skådisarnas andra projekt.. Vad tycker ni?

Så länge bjuder vi på trailerna för `The Caller´. Detta är Rachelle Lefevre´s senaste projekt, och jag tycker att det verkar lovande!



Sources:
BanksideFilm - Youtube Channel
&
Team-Twilight

Carpe Diem // Emy

Trailer & still från `50/50´ (Anna Kendrick & Bryce Dallas Howard)





Sources:
Patlamismisirkutusu - Youtube Channel
&
Team-Twilight

Carpe Diem // emy

Filmtips: The River (Joe Anderson)

Hej på er alla härliga twerdar! Jag är tillbaka från vårt kära grannland i öst, full med ny energi och inspiration! Det verkar inte ha hänt så otroligt jättemycket i Twilightvärlden medan jag varit borta, men det börjar ju dra ihop sig inför MMA ´11 nu! Ni har väl inte missat att det första Breaking Dawn-klippet kommer ut under den galan? :D

För er som inte vill vänta till första delen av BD med att se Joe Anderson in action så att säga, så kan jag tipsa om showen The River! Här nedan bjuder jag er på tre klipp, kika på dem och förundras över att vi fått ännu en helt otrolig skådespelare till casten!

Carpe Diem // Emy







Sources:
JoeAndersonFanPage
&
TheVampireClub1 - Youtube Channel
via
Team-Twilight