RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

fredag 2 oktober 2009

Jag bara måste...


... kopiera en bild ifrån thetwilightsaga.se! The wolfpack gillar uggs! Haha, vad tycker ni om det? :D
























Kram, calle


Blommans läsdagbok! - Så läng vi båda andas! SPOILERS!!!!!!!!!

OJojoj...
ja, vad ska man säga? Den är helt fantastisk, otroligt J*k*a UNDERBAR! Asså, shiet. Vill bara läsa heeela tiden!

Asså, smekmånaden <3.
NU har jag kommit in i Jacobs del av boken. Och som ni kanske vet så är jag inget stort fan av Jacob (minst sagt). Men oj. Efter den här scenen gillar jag honom defenitivt mer! Asså, det var så skönt (?) när Jacob fick se hur mycket Edward lider nu när bella är sjuk. Det känns som att Jacob verkligen förstår nu hur mycket Bella betyder för Edward. Jag är så himla nyfeiken på vad som ska hända nu. Kommer Bella överleva? Men jag är lite förundrad över Bella i just den här scenen när hon ligger och är gravid. Det känns inte riktigt som hon. Det känns som att hon tar väldigt mycket plats och liksåm kör med folk och är väldigt självsäker på något vis. Hon som i vanliga fall brukar vara så försynt och inte vill vara i centrum. Jag tycker det känns lite konstigt. men åandrasidan så vet jag juh inte hur jag själv skulle reagera om jag vore dödssjuk. Jag kanske skulle bli helt annorlunda. Vem vet? Får väll hoppas att jag aldrig får reda på det häller ;P










Har nog inte så mycket mer att skriva nu.
Blev inte så långt idag. Menmen. Skriver nog ett Blommans läsdagbok snart igen! För nu har jag kommit igång med boken så nu går det nog snabbt att läsa!





Kristen i Interview Magazine

Halloj!
Interview Magazine har gjort en intervju med Kristen !

"HOPPER: Does it bother you to see yourself in the tabloids?

STEWART: There’s nothing you can do about it, to be honest. I don’t leave my hotel room—literally, I don’t. I don’t talk to anybody about my personal life, and maybe that perpetuates it, too. But it’s really important to own what you want to own and keep it to yourself. That said, the only way for me not to have somebody know where I went the night before is if I didn’t go out at all. So that’s what I’m trading. It depends what mood I’m in. Some nights, I think, “You know what? I don’t care. I’m just going to do what I want to do.” Then the next day I think, “Ugh.Now everyone thinks I’m going out to get the attention.” But it’s like, no, I actually, for a second, thought that maybe I could be like a normal person."

HÄR kan ni läsa hela intervjun!

Här är även en "bakom-scenen-video" till photoshootet!



Källa: http://www.twilightsweden.se/

Tävlingsupdate!

Hejsan alla, Calle är tillbaka efter ett krånglande blogspot igår! Jag tänkte bara säga att vi har en MASSIV update av tävlingen och frågestunden! Det hela förlängs till MÅNDAG kväll klockan 20, och det går till så, att ni skickar vilka twilightrelaterade frågor ni vill plus er adress till breathingtwilightinfo@gmail.com! Och ni, gissa vad? Nu tävlar ni inte "bara" om "När jag hör din röst" i pocketform, Ni tävlar också om "Om jag kunde drömma" som ljudbok! Alltså, en lycklig vinnare kommer att få pocketboken, och en annan lycklig vinnare kommer att vinna ljudboken! Så, se till att ni är aktiva och skickar in frågor allihopa!
Kram, Calle