RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

måndag 9 januari 2012

Twilight - The Parody Musical

Tror inte (är inte helt säker) på att vi uppmärksamat att den 16 januari (one night only) så kommer det att göras en off-brodway musikal om Twilight för att få in pengar i en välgörande syfte!
Nu har hela castlistan släppts samt en teaser film ;) 

As previously reported, the cast will feature Colin Hanlon (Rent, Wicked) as Edward, Meghann Fahy (Next to Normal) as Bella Swan, Jenna Leigh Green (Wicked) as Rosalie, Hermione (et al.), Lauren Lopez (A Very Potter Musical) as Alice (et al.), Jason Michael Snow (The Book of Mormon) as Harry Potter (et al.), Olli Haaskivi (Jurassic Parq: The Musical) as Jasper (et al.), Eddie Gutierrez (Miss Abigail’s Guide…), Lindsay Dunn (West Side Story), Michael McArthur (Newsies), Kaitlin Mesh (West Side Story) and Clifton Samuels (Follies).


The final additions to the cast are Jeffry Denman (The Producers, Yank!) as Charlie and Carlyle and Jared Zirilli (Lysistrata Jones, Wicked) as Jacob, the role played on screen by Taylor Lautner role.



Källa
Be Safe/Ronja

Robert Pattinson i Family Guy?

Ny bild som cirkulerar runt i twi-världen, kommer vi få se ännu ett porträtt av Robert Pattinson? (han har ju redan gjorts om till simpsonskaraktär, blivit typ 20 olika vaxdockor, barbiedockor, hand huvud har skulpterats i chocklad och hur många filmer/serier har inte nämt hans eller edwards namn?)


 
Be Safe/Ronja

Ny still på Ashley Greene i Pan Am

Så fin!!!


Be Safe/Ronja

Fan made video: Bella & Edward - Turning Page



älskar låten, älskar videon. lovley!

Källa
Be Safe/Ronja

Nya (roliga) bilder på Jamie Campbell Bower

Hahah, han jan verkligen få en att skratta ;)







Be Safe/Ronja

Kristen Stewart i ny reklam film för Security On Campus

Security on campus är en organisation som med hjälp av bidrag hjälper tjejer som har blivit eller är utsatta för våldtäckter. Kristen Stewart berättar lite mer om organisationen nedan och filmen hon nämner heter "Speak" där Kristen spelade Melinda Sordino.



Källa
Be Safe/Ronja

Veckans filmtips; `The Experiment´ (Cam Gigandet & Maggie Grace)

"The Experiment" är en ganska exakt remake av en tysk film från 2001 som i sin tur bygger på det kontroversiella och verkliga Stanford Prison Experiment från 1971. En grupp män delas in i fångar och fångvaktare under 14 dagar där vakterna får order att hålla ordning. I verkligheten ledde det snabbt till sadistiska beteenden och fånguppror, medan de båda filmerna brer på mer med extremt våld och förnedring.

Det är utan tvekan en intressant inblick i det mänskliga psyket även om händelserna överdrivits i detta fall. Paralleller har dragits till tortyren i Abu Ghraib så det är uppenbart att människor kan bli till vilddjur under "rätt" omständigheter.
Att se förvandlingen, framför allt i Forest Whitakers vakt, Barris, är grymt obehagligt. Whitaker är så övertygande att han nästan är svår att titta på. Hans största nemesis blir snabbt Travis (Adrien Brody) som vågar trotsa mot den inhumana behandlingen.

Som remake ger den inte mycket nytt förutom dessa strålande skådespelarinsatser men har man inte sett originalet och tycker att människostudien är intressant nog för att utsätta sig för olustkänslor så är det ingen tvekan om det är en film värd att se.
Textkälla; MovieZine


`The Experiment´ är en klassisk psykopat film som leker såväl med våra förväntningar som våra föreställningar om det mänskliga intellektet. Filmskaparna har på ett skickligt sätt fört fram tabubelagda frågeställningar kring det mänskliga överlevnadsinsikten och hur vi reagerar när vi befinner oss i totalt underläge.

Jag rekommenderar filmen baserat både på det tänkvärda innehållet och det fantastiska skådespeleri den innehåller. Whitaker och Brody lever båda ut sina roller väl och den förändring de båda genomgår från filmens första skälvande minuter fram till slutscenerna är både imponerande och skrämmande.

Cam Gigandet visar en otäck sida av verkligheten i sin roll som den sadistiske vakten Chase, och hans personlighetsdrag kompletteras utmärkt av den likgiltige fången Nix (Clifton Collins Jr) som baserat på sina erfarenheter grovt underskattar faran i det psykologiska experimentet. Maggie Grace symboliserar i filmen medmänsklighet och den förskönande verkligheten.