RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

onsdag 4 maj 2011

Ny skribent här!

Tjingeling! Jag lyder till namnet Olivia, är 15 vårar och har fått äran att få bli skribent här på breathingtwilight. Superduper gladis är jag nu! :D
Självklart är jag ett megafan av Twilight (konstigt vore väl annars) och läser gärna om bokserien stup i kvarten. Det kommer ju såklart också kvällar då jag laddar med stor godispåse och kör Twilight maraton. Då mår jag som bäst och ja, även om det är pinsamt och erkänna, känner jag kärleken mellan Bella och Edward i Twilight, lider med Bella i New moon, busvisslar när Jacob Black flashar sexpacket och ryser när kriget utspelar sig i Eclipse. Dessutom kan jag ciaten utantill och mummlar under filmerna. Men vem gör inte det liksom? Jag tror verkligen inte jag är ensam om att göra det, haha! :D Förutom förälskelsen till Twilight dansar jag på min fritid - dubbelbugg och streetdance och boxas 4 gånger i veckan. Man kan tro att jag är en riktig idrotts junkie men det håller jag inte med om. Att sitta hemma i lugnet och skriva noveller eller rita är passion för mig. :) Japp, det var lite om den nya skribent på BT här då, ja! Vi hörs igen. Kram /Olivia

Nytt klipp från Skateland - med Ashley Greene

Nydligen släppte MTV detta klipp från filmen Skateland med bland annat Ashley Greene och som också är med i detta klipp; Shiloh Fernandez!



Källa
Be Safe/Ronja

The Host filmen - Melanie Stryder

Jaaaa, det handlar ju delvis om Twilight detta inlägg då det är SM's bok (men jag tror inte ni är mindre intresserade för att det inte bara handlar om Twilight Sagan heller ;)) The Host som ska bli film!
Många av er visste säkert det redan men nu så kan vi även få berätta att huvudrollen som Melanie Stryder har gått till...... Saoirse Ronan! (17 år och från Irland!)


Saoirse Ronan has been set to star in The Host, the screen adaptation of the bestselling novel by Twilight Saga author Stephenie Meyer. Scripted by Andrew Niccol, the film figures to be one of the hot titles when Inferno launches sales at the 2011 Cannes Film Festival next week. Niccol, who was originally set to direct, might resurface as the filmmaker.

Läs hela artikeln här!

Spännande va?! :D

Källa
Be Safe/Ronja