RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

söndag 26 juni 2011

Dakota Fanning i ny film

Dakota Fanning är akutell för en ny film som heter "Now is Good". Filmen baseras på en bok av Jenny Downham, före detta skådespelerska och författare. Boken heter "Before I Die" och handlar om en döende flickas sista månader i livet.

Om boken:
"Vid sexton års ålder så vet Tessa att hon bara har några år kvar att leva, och hon bestämmer sig för att göra en lista med saker att genomföra innan hon dör. Hennes mål att bland annat att testa sex och droger och att köra bil, men också det plågsammaste av allt: kärleken.

Om du en dag insåg att din tid var begränsad, hur skulle du reagera då? Det vore utan tvekan svårt att ta till sig, för hur hanterar man den vissheten? Vilka psykologiska mekanismer startar kroppen när ens dagar är räknade?"

PS. Texten är fritt översatt från spanska. Var vänliga och hänvisa till oss om ni vill kopiera den svenska översättningen! / BreathingTwilight

Source:
Oh-Dakota
via
TheVampireClub

Carpe Diem //  Emy
Hemskt gullig tös det där!

Hittad HÄR

//Olivia

Nya bilder från filmen "Loosies" (Peter Facinelli)





Fler bilder HÄR
//Olivia

Ny bild frpn inspelningen av "Live at the foxes den" (Jackson Rathbone)

//Olivia

Jodelle Ferland (Bree) på "Leo awards 2011".



Fler bilder HÄR

//Olivia

Kellan Lutz gästar Ryan Seacrest på måndag!


Be Safe/Ronja

Ny bild från `The City of Gardens´ (Alex Meraz)


Source:

Carpe Diem // Emy

checking in!

Tjo Twerdar!
Japp, den lite off bloggar bossen är inne och spanar runt lite här med lite news på gång, som jag tjatat om innan så är det mycket att göra då jag fått jobb och vill hinna umgås med massor av människor när jag får minsta lucka, därför hamnar bloggen lite i kläm även om jag vill blogga och när jag ibland hittar tid att blogga sådär på kvällen ja då har mina fantastiska skribenter redan scoopat upp allt för dagen!
Visst är dem helt grymma på att updatera! det är tack vare dem bloggen rullar på som den ska ;) så en applåd och massor av hurrande för Olivia och Emy! ;)

Be Safe/Ronja