RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

torsdag 21 juni 2012

Samtliga Teaser Trailers!

Vilken var bäst? vilken fick er att skrika? nån som fick er gråta?
Vad som än hände när ni såg alla 5 följande teaser trailers för de 5 filmerna tror jag att vi alla kan hålla med om att de har tagit andan ur oss varje gång och bara fått oss att längta ännnnnnuuuuu mera ;)

The Twilight Saga: Twilight



The Twilight Saga: New Moon



The Twilight Saga: Eclipse



The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1



The Twilight Saga: Breaking Dawn part 2




Be Safe/Ronja

Anna Kendrick i `Boston Common Magazine´

Jag får ofta frågan vilken TTS-karaktär som är min favorit, och i nästan alla kategorier så tar Alice (aka Ashley Greene) hem vinsten. Vad det gäller skönhet så har hon dock en kraftig motståndare i supervackra Jessica (Anna Kendrick), och faktum är att jag inte kan bestämma mig för vem av dem jag föredrar hihi. Det varierar från dag till dag! Här ser ni i alla fall några outtakes från en photoshoot som Anna gjorde med ovannämnda tidning för ett tag sedan.





Source:
Team-Twilight

Carpe Diem // Emma

Ny poster för `Java Heat´ (Kellan Lutz)

Efter de senaste dagarnas rush med nytt material från Breaking Dawn känns alla nyheter lama, men för att inte tappa stinget och kollen vi försöker ha på skådespelarnas övriga projekt så ska jag tipsa lite om filmen `Java Heat´ med Kellan Lutz i en av huvudrollerna som har premiär någon gång under året (mig vetligen är datum inte satt ännu).

Det är en film om terroristbekämpning i Indonesien, och huvudhandlingen är att en amerikan och en muslim samarbetar för att få ner gruppen. Ni kan se alla senaste nyheter genom att följa filmen på twitter HÄR och på facebook HÄR. Ni ser den nyutkomna postern för filmen nedan!


Source:
Team-Twilight

Carpe Diem // Emma