RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

torsdag 30 juni 2011

Catherine Hardwicke (Regissören till Twilight) ska göra Skandinavisk film!

"Twilight-regissören Catherine Hardwicke kommer att regissera filmen om en av Sveriges mest omskrivna och skandalomsusade kärlekspar; Anita Lindblom och Bosse Högberg. Den hyllade och prisbelönade Noomi Rapace och Ola Rapace ska spela huvudrollerna i filmen om Anita Lindblom och Bosse Högberg. Inspelningen kommer att gå igång hösten 2011 i Stockholm, med planerad biopremiär vintern 2012.

Catherine Hardwicke har bl a regisserat publiksuccén Twilight, med Kristen Stewart och Robert Pattinson.

- Jag blev förälskad i manuset – det kastar oss in i svensk 60-tals kändiskultur i technicolor, en värld där namn är viktigare än personlighet. Inspirerad av en sann historia – den vilde, karismatiske boxare Bosse Högberg och den glamorös popdivan Anita Lindblom, som delade ett omättligt beroende av berömmelse.

Vi följer Bosse in i ringen där han kämpar med näbbar och klor för att överleva, Anita på scenen när hon förför Sverige, och deras liv tillsammans där de krockar med den svenska staten, förklarar Hardwicke.

- Den hårda, fantastiska Noomi Rapace och övertygande skådespelaren, Ola Rapace, som har boxats i fyra år för denna roll, är en dynamisk kombination – en regissör dröm, säger Catherine Hardwicke.

Senast såg vi Noomi Rapace och Ola Rapace i Pernilla August prisbelönade publiksuccé Svinalängorna. Noomi Rapace fick sitt stora nordiska och internationella genombrott med Millennium-filmerna och är nu närmaste aktuell i Hollywood filmen Sherlock Holmes – A Game of Shadows.

- Detta har varit ett drömprojekt för oss från allra första början. Vi har utvecklat det i flera år tillsammans med manusförfattaren Peter Birro som skrivit ett fantastisk manus på en historia där verkligheten överträffar dikten. Dessutom har vi återigen får nöjet att arbeta med två av Sveriges mest spännande skådespelare – Noomi Rapace och Ola Rapace – och med en så renomerad och passionerad regissör som Catherine Hardwicke känner vi att detta kommer att bli en otroligt rafflande resa, säger Helena Danielsson, producent på Hepp Film.

Filmen produceras av Malte Forsell på Garagefilm International AB och Helena Danielsson på Hepp Film tillsammans med Maria Dahlin på Hepp Film, i samproduktion med Nordisk Film, Lone Korslund samt Paradox Entertainment AB, Fredrik Malmberg & Gudrun Giddings. Nordisk distributör är Nordisk Film."

Pic_29_6_2011_40_54_Pressbild BosseAnita Fotobyline

Wooow, oj vad spännande! :D


Källa: Text och bild helt och hållet kopierad ifrån HÄR

//Olivia

"100 Monkeys" konsert på Bogarts, Cincinnati i Ohio. (Jackson Rathbone)






Kram//Olivia

The Teen Choise Awards 2011

Går som vanligt av stapeln även i år! Den 7 augusti kommer galan sändas i USA och här är alla nomineringar som har med våra castmedlemmar att göra ;)


Drama
Water For Elephants

Actor Drama
Robert Pattinson – Water For Elephants

Sci-Fi/Fantasy
The Twilight Saga: Eclipse

Actor Sci Fi/Fantasy
Robert Pattinson- The Twilight Saga: Eclipse

Liplock
Kristen Stewart and Robert Pattinson- The Twilight Saga: Eclipse

Male Hottie
Robert Pattinson

Källa
Be Safe/Ronja