RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

onsdag 13 juni 2012

Entertainment Weekly Breaking Dawn Part 2 Special

Aaaaaah! Klicka på `Läs mer´ för att se en hel massa nya bilder från Breaking Dawn: Part II. Jag började helt allvarligt gråta när jag såg dem, ååååh! ♥ (Det är jättedålig kvalité på vissa av bilderna, men i det här läget så anser jag att det inte spelar någon roll! Inlägget uppdateras kontinuerligt allt eftersom bättre bilder ramlar in, senaste uppdateringen gjordes 3 PM 14/6)

Nomineringar inför Total Film Hottlist Awards

Sommar betyder att det är filmgalaperiod, och förutom MTV Movie Awards, Teen Choice Awards och nu också San Diego 2012 Comic-Con så går Total Film Hottlist Awards av stapeln inom en inte allt för avlägsen framtid - och naturligtvis ska vi twihards vara med och rösta på våra favoriter, eller hur? Ni kan se den fullständiga listan över twirelaterade nomineringar här nedan, och ni surfar in på http://awards2012.totalfilm.com/ för att rösta! :-)

Hottest Film:
21 Jump Street
Avengers Assemble
Chronicle
Dark Shadows
Drive
Hugo
Kill List
Martha Marcy May Mariene
Shame
The Artist
The Cabin in the Woods
The Girl With the Dragon Tattoo
The Hunger Games
The Muppets
The Innkeepers
The Raid
The Woman in Black
Tinker Tailor Soldier Spy
Warrior

Kommentar: I `The Cabin in the Woods´ har Jodelle Ferland en roll, men som ni kan se så är konstigt nog inte Breaking Dawn: Part I nominerad i den här kategorin. Det är dock möjligt att nominera egna filmer i botten på varje röstningssida, så det föreslår jag att ni gör! :-)

Hottest Actor:
Andrew Garfield
Benedict Cumberbatch
Chris Hemsworth
Christian Bale
Daniel Craig
Daniel Radcliffe
Jean Dujardin
Jeremy Renner
Joseph Gordon-Levitt
Leonardo DiCaprio
Martin Freeman
Michael Fassbender
Robert Downey Jr.
Robert Pattinson
Ryan Gosling
Tom Hardy
Tom Hiddleston

Kommentar: Vissa av er kanske saknar Taylor Lautner på den här listan, men i sådana fall gäller samma sak som ovan - ni kan nominera honom i fältet längst ned! :-) Som kuriosa kan jag ju också nämna att Chris Hemsworth är Kristen Stewart motspelare i SWATH och han ser ju inte heller så pjåkig ut! ;-)

Hottest Actress:
Amy Adams
Anne Hathaway
Carey Mulligan
Charlize Theron
Chloë Grace Moretz
Emma Stone
Jennifer Lawrence
Jessica Chastain
Kristen Stewart
Kristen Wiig
Michelle Williams
Noomi Rapace
Rooney Mara
Scarlett Johansson

Kommentar: För mig som bloggare så är det många bakanta namn på den här listan. Amy Adams spelar mot Kristen Stewart i `On the Road´ och Charlize Theron spelar den onda drottningen i SWATH där Kristen innehar huvudrollen. Dessutom så finns ju naturligtvis Kristen Stewart själv med på listan! Lite extra roligt tycker jag att det är att svenska Noomi Rapace är nominerad till ett så fint pris! :-)

Hottest Book:
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Catching Fire
Life of Pi
On the Road
The Hobbit
The Snowman
The Twilight Saga: Breaking Dawn
World War Z

Hottest Trailer:
Brave
G.I Joe: Retaliation
Gangster Sqad
ParaNorman
Ted
The Amazing Spider-Man
The Bourne Legacy
The Dark Knight Rises
The Expandables 2
The Hobbit
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Total Recall

Carpe Diem // Emma

Breaking Dawn-nytt!

Hej på er! Jag antar att ni - precis som vi bloggare- otåligt har väntat på fler bilder och mer information kring Breaking Dawn: Part II. Nu verkar det som att vi äntligen ska få lite mer kött på benen! Igår (amerikansk tid!) så ramlade det in en ny karaktärsposter för Bella, Edward och (spoiler!) Renesmee. Bilden är alldeles fantastisk, ni kan se den om ni klickar på `Läs mer´ här nedan.

Dessutom så verkar det som att vi är en månad ifrån att få se alldeles färskt material från Breaking Dawn: Part II. Igår bekräftades det nämligen också att filmen kommer att vara med på San Diegos' 2012 Comic-Con som slår upp portarna torsdagen den 12 juli - om en enda månad! Tidigare år har twilightfilmerna haft sin dag på torsdagen, men det går inte att säga att de nödvändigtvis kommer att ha det i år. Naturligtvis så uppdaterar vi så fort vi vet någonting mer!

UPDATE:
Efter hoppet så har jag också klistrat in omslaget för det kommande numret av `Entertainment Weekly´ som även det går i BD-tema. Kika in det!