RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

tisdag 29 november 2011

Bilder från inspelningen av Breaking Dawn!





Jag vet att detta är FANBILDER tagna från en annan hemsida, vilket vi INTE delar här på BreathingTwilight. Men eftersom jag antog att ni, fansen, verkligen ville se hur det ser ut under inspelningarna så lägger jag upp dem. Källtexten gjorde jag EXTRA STOR!
KÄLLA
//Olivia

Eventuellt DVD-omslag för Breaking Dawn Part1 i Frankrike.

Källa
//Olivia

Julia Jones & BooBoo Stewart: Porträtt bilder för "JustJared".





//Olivia

Första bilderna av Ashley Greene's gästspelning i "Pan am".


Källa
//Olivia

En ny video om när Bellas bröllopsklänning blev till!



Källa
Be Safe/Ronja

Carolina Herrera (Designern till Bella's bröllopsklänning): Kristen var rörd vid provningen av klänningen

En intervju med designern med mer detlajer om klänningen och om när Kristen skulle prova den första gången!



Källa
Be Safe/Ronja

Sneak Peek på The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1 Score!

Som du kan lyssna på här och nu!



Källa
Be Safe/Ronja

Stephenie Meyer pratar om "The Host"!

Om de kommande böckerna och Saiore som Melanie/Wanda!



Källa
Be Safe/Ronja

Ny intervju med Melissa Rosenberg på svarta mattan till TTS: BD pt.1 premiären!



Källa
Be Safe/Ronja

Svar på kommentar!

Fick in en kommentar igår som jag tänkte slänga upp, en liknande fråga har ställts via våran blogresponse där ni kan ställa alla era frågor - allt som har med twilight och göra och även personliga frågor (men det är inte säkert att vi svarar på alla personliga frågor pga av privata själ ;))
men denna fråga kan vi ju köra i ett inlägg ;) Spoilers för dig som inte sett Breaking Dawn än !

Art sa...



Jag har en fundering.
I trailern ser man volture flera gånger, samt en scen med Edward där han kastar in Jacob i en vägg. Det finns ju inte med i filmen =S Hur kan det komma sig? De kan väl inte ha med scener i trailen ifrån nästa film. Det enda som volturi är med är ju i Bellas mardröm där hon tat kål på alla sina nära och kära.
Några tankar om detta???

Svar; Som jag svarade på frågan i blogreponse har det flera gånger hänt att scener som varit med i trailers inte varit med i den faktiska filmen (kommer ni ihåg i Twilight trailern så säger Emmett "She's not one of us" men i filmen finns inte ens denna replik med) detta beror oftast på att regissören och filmteamet känner att de inte får plats med allt material och vill istället kanske lägga mer enegri och tid åt viktigare nyckelscener som de kan bygga ut på senare, vissa av scenerna som inte är med kan även ses som "deleted scenes" i DVD utgåvorna sen.
Vad gäller The Volturi så är dem som skrivet med i Bellas mardröm men även i en scen efter eftertexterna i Breaking Dawn! Om du sitter kvar i någon minut efter att eftertexterna visats så visas en extra scen med just Volturi - det är många som missat det så om du ser filmen igen så se till att sitta kvar lite! ;)
Sen
 om Jacob och Edward scenen så tror jag att den scenen är med i kommande film, det kan vara en teaser till nästa film och det finns säkert en bra förklaring till detta (hoppas jag iaf) men oftast så tänker man inte på att den scenen saknades (det gjorde inte jag, men att voulturi var med så lite var något jag tänkte på i början, men sen kom dem ju med i slutet) men såklart så tror jag att det kommer finnas med en hel del Jacob vs. både Edward och Bella scener i nästa film (pga av något "litet" som att Jacob präglades på deras dotter ;))
Hoppas att detta är nog till svar på din fråga! ;)

Be Safe/Ronja