RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

onsdag 9 mars 2011

Blogg nytt!

Tjoo Twerdar!
Hoppas att allt är bra med er allihopa! Här rullar livet på för både mig, Emy och Lisa med skolan och allt vad det innebär :)
Vi har fått in en hel del ansökningar till bloggen men det är inte försent att ansöka om att få chans att blogga med oss på BreathingTwilight (DU KAN LÄSA ALLT OM ANSÖKNINGAR HÄR!)! men vi kommer nog att välja ut i alla fall en ny skribent inom kort :) Flera av dem som söker var varit under 13, vilket är okej till viss del, vi kommer inte skälla eller slänga era ansökningar utan läser dem precis som alla andra ;)

Be Safe/Ronja

Mark Cosmetics (fler scans) - Ashley Greene


Be Safe/Ronja

Ashley Greene's hund attakerad :(

tråkiga nyheter på Ashley Greenes twitter, hennes hund (ni vet den ubersöta lilla terriern) har blivit attakerad av en annan hund :(
vi hoppas att den är okej :(


Be Safe/Ronja

Gratz på...

...Chaske Spencer (aka Sam Uley) som blir 36 år idag!
Stort gratz från oss alla här på BreathingTwilight, skribenter som läsare!


Be Safe/Ronja

Projekt

Hey på er alla läsare (eller: Cha Cha Bloggen ;))

Det är så att jag (Emy) har ett litet projekt på gång, jag kan inte säga vad eftersom att jag inte har format idén ordentligt ens i mitt eget huvud, men för att kunna genomföra detta så behöver jag två eller tre extraskribenter som sänder poesi till mig. Dikter alltså.
Dikterna behöver inte handla om Twilight, huvudsaken är att de är skrivna på ett språk som är lätt att läsa. Jag öppnar upp för alla Er som är intresserade att skicka in dikter och andra kortare texter till min personilga mail: emma.sandkvist@edu.orebro.se . Jag vill helst ha in alla ansökningar inom en måndag, så det är inte så jättebråttom. Jag hoppas verkligen att ni är intresserade av att hjälpa mig med det här! :)

Carpe Diem // Emy