RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

måndag 11 juli 2011

Ashley Greene "Interview Magazine" Het video!

Ashley Greene for Interview Magazine Marcus K Jones - Vimeo.

Sjukt heta Ashley Greene gör väl varenda kar här i världen lealös.

Go Ashley!


Källa

//Olivia

one comes in and the other ones goes out...

...nu har nämligen lilla ronja stämplat biljett till sälen några dagar för att komma bort från allt vad mitt liv heter (ja, speciellt stressen) men det är ju tur att olivia är hemma oc back on track och att emy är flitig och uppdaterar! vet att dem inte kommer utesluta något ni inte vill missa dessa dagar ;)
så until we meet again twerdar - look after my twi-heart i've left it with you!

Be Safe/Ronja

Superheta outtakes på Kellan Lutz av Dylan George




Ojoj! Sugen att se fler bilder? Kolla in -----> HÄR
//Olivia

Nya bilder "Immortals" (Kellan Lutz)


//Olivia

Hemma!

Heeej! Back on track är jag härmed. Härlig semester, ja, men självklart glömde jag ena Twilight - boken och har nu varit UTAN TWILIGHT I EN HEL VECKA! Hmm, så himla weird och underlig känsla jag hade där under den veckan när mitt syndrom helt plötsligt bara upphörde. Känns himla skönt att komma tillbaka iallafall;O)
Ha det så bra! //Kramar Olivia



Comic-Con '11

Inte nog med att det inte är långt kvar till Teen Choice Awards där vi förhoppningsvis röstar fram TTS: Eclipse och casten till en hel del vinster, nu är det snart dags för Comic-Con också! Det har ramlat in närmare information om allting Twilight-relaterat nu, ni ser det i sin engelska ursprungversion nedan. Klicka på `Läs mer´ längst ned för att se den engelska texten. Här kommer dock en svensk sammanfattning:

21 juli:
11.15-12.15 - Breaking Dawn-panelen är först ut i Hall H. Det har inte kommit någon exakt information om vílka castmedlemmar som kommer att delta, men eftersom att Kristen Stewart, Taylor Lautner och Kellan Lutz kommer att delta på galan av andra anledningar (se nedan) så är det troligt att de, Robert Pattinson och regissören, Bill Condon, kommer att delta tillsammans med förhoppningsvis några andra castmedlemmar.

22 juli:
14:15-15:15 . Breaking Dawn nykomlingen Joe Anderson kommer att medverka i en panel för sin nya serie The River. Ett utmärkt första tillfälle för Twilighters att se honom! Detta sker i Rum 6A.

23 juli:
13.00-14.00 - Kellan Lutz kommer att medverka i en panel för Immortals i Hall H.
15.30-16-45 - Kristen Stewart kommer att delta i i panelen för hennes nyaste projekt, Snow White and the Huntsman, och det sker också i Hall H.

PS. Taylor Lautner kommer att signera utanför Lionsgate för att reklama den årsaktuella filmen Abduction. Jag tror detta skulle ske under torsdagen.

Sources:
TwilightExaminer
&
ComicCon

Carpe Diem // Emy