RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 22 oktober 2011

Läsarfråga

twilighteclipse säger:
bara en fråga den där tävlingen om att man kan få träffa rob o ashley kommer det läggas ut vem som vinner tror ni? :)
och när tror ni att den som har vunnit får reda på det? :)
  

Svar: Vi på BreathingTwilight vet inte mer än ni kring denna tävling, men om jag (Emy) får tillåta mig att gissa så bör nog vinnaren få den glada nyheten i början av nästa vecka.
Angående vem som vinner så hoppas jag att det är en jury eller något som fattar beslutet utifrån deltagarnas motiveringar. Jag håller tummarna för alla som deltagit!

Carpe Diem // Emy

Tävling i samarbete med `Line by Maria´!

Tävlingsdags!

För ganska många veckor sedan så nämnde jag (Emy) att jag höll på att förbereda en smyckestävling. Tyvärr så har det sedan dess kommit mycket annat emellan - men nu är det dags för tävling! Priset är ett supersnyggt halsband från smyckestillverkaren bakom `Line by Maria´!
Halsbandet finns i rosa, gult och svart (se bilderna nedan!) och om du vinner så kan du själv välja vilken färg du vill ha.
Tecknet står för fred och är tänkt att fungera som en liten påminnelse att det fortfarande finns godhet i världen! ♥♥




Tävlingsregler:
1. Posta följande länk: http://linebymaria.se på din blogg/facebook eller twitter.
2. Skriv ihop en motivering till varför just du ska vinna smycket.
3. Posta länken till ditt blogg/twitter/facebook-inlägg i kommentarsfältet och skriv din motivering. Glöm inte att skriva din mailadress samt vilken färg på Peace-tecknet du skulle vilja ha om du vann!
(För extra stor chans att vinna, skriv om du beställt något från `Line by Maria´. Kom ihåg att vi enkelt kan kolla upp detta!)

Tävlingen avslutas den 6/11-2011.  Lycka till!!
// Ronja, Olivia & Emy

Ny "Read"-poster

Source:
ALA Store

Carpe Diem // Emy

Bruno Mars låt "It Will Rain" till BD - premiär den 26 oktober!

Det är inte bara ET's klipp vi har att se fram emot nästa vecka! den 26 oktober släpper nämligen Bruno Mars sin musik video till låten "It Will Rain" som är med som första singel på BD-soundtracket och musikvideon kommer innehålla ett footage från filmen!


Skrivet av MTV:


On Wednesday, October 26, at 7:54 p.m. ET, MTV will premiere the video for “Rain,” and when it comes to an event this big, we’re pulling out all the stops. The “Rain” video will feature a never-before-seen clip from the film, which hits theaters November 18. Immediately following the video’s premiere, the action switches over to MTV.com for a live stream featuring MTV News correspondent Sway Calloway’s exclusive interview with Mars, plus “Twilight” music supervisor Alexandra Patsavas, who will discuss everything about “Breaking Dawn.”


Mars will also be answering your video and text questions, which you can submit starting today at MTV.com, or via Twitter using the hashtag #AskBruno.

Källa
Be Safe/Ronja

ET: Nytt BD-klipp på måndag!

Glada nyheter allihopa!
På måndag (den 24 oktober) kommer Entertainment Tonight att ge oss ett nytt BD-klipp! se teaser trailern här;


Källa
Be Safe/Ronja

Svar om fan- eventet!

Twerdar!
vi är fullt medvetna om att ni har massor med frågor och funderingar och det lättaste sättet att få svar är att ställa frågan i "blogresponse" (se sidolänk till vänster), självklart läser vi era gulliga kommentarer (som blivit allt fler nu på senaste och detta är vi jätte glada över, alla bloggare älskar att få kommentarer, det håller oss drivande och inte tröttnar på att blogga ;)) men det är lite krångligare att svara på dem. här kommer en som vi fick in igår som säkert många frågar om;

Moa skriver:
OMG!!! Här i lkpg gick det på 5 sek att komma in o ta biljetter, men jag har en viktig fråga, och hoppas på att ni kan svara på den!!! HUR LÄNGE HÅLLER EVENTET PÅ, NÄR SLUTAR DET PÅ KVÄLLEN???!!! & BTW, ERAN BLOGG ÄRR GGRYYYYMMM!!

Svar:
Vi har ännu inget klart schema för kvällen ännu, insläpp sker vid 16.00 och eventet börjar vid 18.00. På förra evenet så klev Kristen och Taylor upp vid 20.00 och eventet höll inte på till mer än 21.00 iaf. men vi vet som sagt inte exakt hur det blir i år men vi lovar att updatera om detta så fort vi får veta något ;)

Be Safe/Ronja