RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 14 juli 2012

San Diego Comic Co '12: Entertainment Weekly intervjuar casten

Andrew Niccol (regissören för The Host och Stephenie Meyer:

Guri Weinberg (Stefan) och Noel Fisher (Vladimir):

Haha Guri alltså: "She's not in Twilight so I don't care!"

Tracey Heggins (Senna), Judi Shekoni (Zafrina), Patrick Brennan (Liam), Lisa Howard (Siobhan) och Marlane Barnes (Maggie):


Angela Sarafyan (Tia) och Rami Malek (Benjamin):

Maggie Grace (Irina), Mia Maestro (Carmen) och Casey LaBow (Kate):

Bill Tangradi (Randall), Toni Trucks (Mary), Erik Odom (Peter), Joe Anderson (Alistair) och Valorie Curry (Charlotte):


Source:

San Diego Comic Con '12:

Sådärja! Över ett dygn efter att jag publicerade det första blogginlägget kring årets San Diego Comic Con så känns det som att alla inlägg börjar vara färdiguppdaterade. Det finns naturligtvis massor med material som jag har valt att inte publicera på bloggen, och med en snabb sökning på google så kommer ni att stöta på hundratals - kanske tusentals (!) - bilder jag inte har laddat upp här.

Som bloggare (och speciellt när man bloggar live) så gäller det att sovra i materialet och uppdatera kring det man tycker är läsvärt... Inte alltid en lätt balansgång vill jag lova, helst av allt så skulle jag vilja publicera allt material jag hittar - men det skulle ta alldeles för lång tid och antagligen uppfattas som kaotiskt. Jag kan lova er att det antagligen kommer att dyka upp fler inlägg på temat Comic Con, men om ni läser igenom de jag publicerat i skrivande stund så bör ni få en övergripande bild kring vad som hände innan, efter och under Breaking Dawn-panelen.

Det är noterbart att de sju minuter av Breaking Dawn; Part II som visades på panelen ännu inte har dykt upp på nätet, antagligen så har det med strikt upphovsrättsliga skäl att göra. Vi lägger naturligtvis upp eventuella videos här så fort Lionsgate/Summit godkänt det! Jag är dock inte allt för ledsen över det just nu eftersom att vi fick se de fantastiska karaktärspostrarna ni kan se i tidigare inlägg.

Nu ska jag krypa ned under täcket och få mig några timmars välförtjänt sömn (jag har varit vaken sedan klockan åtta i torsdags morse) innan jag drar vidare på nya äventyr! Uppdateringen kring Comic Con kommer naturligtvis att fortgå, men inte alls med samma snabbhet och perfektion som under det senaste dygnet. Jag hoppas att ni har njutit av årets Comic Con lika mycket som jag har och att ni är ännu mer taggade inför premiären av Breaking Dawn; Part II!

Carpe Diem // Emma