RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

fredag 19 oktober 2012

Fler bilder från TTS:BDpt2

















Källa
Be Safe/Ronja

Nytt BHTS material från TTS:BDpt2



 Källa 
Be Safe/Ronja

Vampyrens Hjärta

Kära blogg-läsare! Kommer ni ihåg när det söktes folk till att vara med i en svensk twilight-dokumentär för ett ganska bra tag sen? Fick iaf ett mail av Mediabruket som nu stolt kan tala om att denna är klar men också lite annan spännande information kring det kommande släppet om denna dokumentär!

Premiär-biljetter till Twilight-dokumentär i Stockholm



I dokumentären Vampyrens hjärta följer vi två vampyrfans. En av dem är Rebecca som älskar Twilight. Vi följer henne under förra årets TwiEvent när 8000 personer mötte Robert Pattinsson och Ashley Green på Hovet i Stockholm. För Rebecca har Twilight betytt oerhört mycket, en av hennes högsta önskningar var att få en autograf av Robert – kommer hon att lyckas? 



Vi följer också Anna Höglund, skräckfantast och forskare, när hon åker till den moderna vampyrens huvudstad - New Orleans, USA. Där går hon bl a på vampyrbal och träffar en äkta vampyr. 



En film om fans för fans! 

Dokumentären Vampyrens Hjärta kommer sändas i SVT2 fredag 2 november kl 20:00. Men nu har chansen att se den innan på själva premiärvisningen. 


När: måndag 29 oktober kl 19.00 
Var: Filmhuset Stockholm, Borgvägen 1-5 
Hur: Skicka mejl till HYPERLINK "mailto:vampyrenshjarta@medibruket.se"vampyrenshjarta@mediabruket.se för biljetter. Antalet är begränsat, först till kvarn gäller och max två biljetter per person.

Här är en trailer till dokumentären;

 
Trailer Vampyrens Hjärta from Mediabruket on Vimeo.


Är detta inte hur coolt som helst!?
och att vi alla får chans att få komma på premiärvisningen? ;)

Som beskrivet, vill ni inte missa denna chans att få gå på premiären av den stora svenska dokumentären med bara Twilight-fans så maila adressen ovan, annars så är det bara att bänka sig i sofforna den 2 november framför SVT 2 vid 20.00 för att se den på TV ;)

Be Safe/Ronja