RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 10 oktober 2009

Midnattsvisning av New Moon!

Vid midnatt mellan 19e och 20e november blir det midnattsvisning av New Moon på utvalda biografer runt om i landet!

pressmeddelande från nordisk film

Stockholm 9 oktober 2009
Se ”New Moon” på midsnattsvisning först av alla!
Natten mellan torsdagen den 19 och fredagen den 20 november kommer Nordisk Film och SF Bio ge dig chansen att uppleva en helkväll med The Twilight-saga och se ”New Moon” först av alla!

Under ”The Twilight saga” – kvällen visas både första filmen i serien ”Twilight” och den nya bioaktuella ”New Moon” i en följd på utvalda biografer på SF Bios kedja.
Kvällen börjar med att man kommer att visa första filmen i serien, förra årets biosuccé ”Twilight”, och sedan vid midnatt visas den bioaktuella och efterlängtade uppföljaren ”New Moon”. Båda filmerna med Robert Pattinson och Kristen Stewart i huvudrollerna.
Det blir en liten paus mellan filmerna då det kommer att bli ”Twilight”-quiz där man kan vinna ”Twilight”-prylar och även de som kommer utklädda har även chansen att vinna fina priser.
”New Moon” har sedan biopremiär över hela landet fredagen den 20 november


Vad innebär detta?Jo, fansen får möjligheten att se den efterlängtade uppföljaren drygt ett dygn innan världspremiären.
Vad kommer att hända under midnattsvisningen?Först kommer Twilight (första filmen) att visas. Sen när det drar sig mot midnatt rullar New Moon igång. Under natten kommer man även att kunna deltaga i tävlingar, i form av quiz och vinna Twilight-prylar. De som bestämmer sig för att komma utklädda kommer även att ha chansen att vinna fina priser!


I vilka städer kommer midnattsvisningarna att vara?Midnattvisningarna kommer att hållas på utvalda biografer som ingår i SF-kedjan. Ett tips, titta in på sf.se och kolla om din stad finns med i listan. Ännu är det dock inte bestämt om alla SFs biografer kommer att ha visningen. Men vi kommer att återkomma med listan över städer när det är fastställt!


När kommer man att kunna köpa biljetter till detta och priset?Vi kommer att hålla er uppdaterade om datumet för biljettsläpp. Eftersom första filmen Twilight kommer att visas innan New Moon, måste vi räkna med att biljetterna blir lite dyrare än vanligt (ca 200 kr = preliminärt). Dessutom kommer ju finas priser och sådant lottas ut under natten!



Ojojoj, låter inte detta helt otroligt!! Ååååå, JAGVILLGÅ!!!

2 kommentarer:

Elin sa...

Jag var inne på sf.se för att kolla om midnattsvisningen kommer till min stad. Men jag ser inte vart jag ska kolla, hittar ingen lista? Så kan ni snälla säga vart jag ska gå in?

Bra blogg btw

susanna sa...

hej. jag ställer samma fråga som ovanstående. hur vet man vilka biografer som har den här midnattsvisningen?