RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

onsdag 31 mars 2010

“Bree Tanners andra liv”- boken kommer att översättas till svenska! :'D

ÄNNU MERA UNDERBERBARA NYHETER!!!

(följande inlägg är kopierat från källan TwilightSweden.se)

B Wahlströms som står för distributionen av Twilight-böckerna i Sverige har ett pressmeddelande om kommande “The Short Second life of Bree Tanner” som på svenska kommer att heta “Bree Tanners andra liv“.

Boken håller just nu på att översättas till svenska. Man kommer att kunna köpa den exakt samtidigt här i Sverige som i USA. Klockslaget och allt är spikat: kl 06.01 den 5 juni (sv tid).


Här är ett utdrag från pressmeddelandet:
Äntligen! Efter nästan två års tystnad kommer Stephenie Meyer ut med en uppföljare i sin omåttligt populära Twilight-saga. Bree Tanners andra liv (The Short Second life of Bree Tanner) släpps i USA en minut över midnatt, amerikansk tid, lördagen den 5 juni – och precis samtidigt på svenska här i Sverige: klockan 06.01.

-Vi är oerhört glada och stolta över att äntligen kunna presentera en ny bok av Stephenie Meyer. Hennes fans har längtat och väntat tålmodigt, säger Henny Holmqvist, Stephenie Meyers svenska förläggare på B. Wahlströms bokförlag.
Bree Tanners andra liv berättar den fascinerande historien om den nyfödda vampyren Bree Tanner, som först dök upp i Ljudet av ditt hjärta. Vi får följa de nyfödda vampyrernas förberedelser och jakt på Bella Swan och familjen Cullen, deras möte – och det oförglömliga slutet.

Läs resten genom att klicka här

Källa

Be Safe/ronjiisss

Inga kommentarer: