RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

tisdag 5 oktober 2010

Fasaden på Forks High School blir för dyr att bevara.

Orginalbyggnationen av Forks High School, som är daterat runt 1920, togs ner tidigare i år. När vi var i Forks förre året, berättade en person ur skolpersonalen för oss hur svårt det var att behålla den åldrade byggnaden. För att värma upp byggnaden var de tvugna att skruva upp det åldrade och ineffektiva systemet klockan tre på natten. Och till och med då behövde studenterna fortfarande bära jackor i skolbyggnaden.


Från början hoppades man att den historiska fasaden skulle kunna bevaras, men nu verkar detta opraktiskt. Enligt Penninsula Daily News;

"Skolrådet hoppades att kunna införliva den framför byggnaden - och att byggnaden skulle ske runt resten av dess struktur som revs förra sommaren."

Fasaden skulle ha varit kvar som en fristående del till den nya, storslagna entrén till skolan.

Tegelutformingen av den läckande gamla byggnanden är en tung sak i beskrivningar av The Twilight Saga, som har visat upp Forks och West End för hela världen.

Men att spara fasaden skulle kosta $ 271.000 av de $12.2 mijoner som accepterades som byggbud i fredags. och det går bara inte att spendera pengarna på det sättet, sa Bill Rhode, skolstyrelsens president.

Översättningen; Copyright á BreathingTwilight.

Läs mer på Peninsula Daily News (engelska)

@Emy

Inga kommentarer: