RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

tisdag 8 mars 2011

Operation Twilight

Fem tjejer, vid namn Sanja, Amanda, Agnes, Millen och Mikalinn, har fått ett stipendium från kulturhuset i Stockholm för att göra en film om Twilightintresset i Stockholm. Den 19 mars så kommer det hållas en stor premiär på Medborgarplatsens bibliotek som kommer likna en stor Twilightfest med många tävlingar, bakelser och självklart kommer filmen att visas också. Intresserad av att gå? Läs då mer här nedanför!


Eventet bröjar klockan 18:00 och håller på till 22:00. Biljetterna kostar 35:-/st och då ingår all snacks och inga övriga avgifter kommer att finnas på plats. Det kommer att likna en Twilighträff med massor av tävlingar, och självklart kommer filmen att visas också!

Plats: Medborgarplatsens bibliotek. Det finns max 80 platser, så det är först till kvarn.
På plats har vi en utklädnadstävling, och den som lyckats bäst med sin outfit vinner ett pris. Maskeraden gäller någon karaktär i TTS, till exempel någon i the Cullens eller the Wolfpack.

Mejla pinglanx45@hotmail.com och skriv i överskriften “Biljett: Operation Twilight” i mejlet skriver ni hur många biljetter som ni vill ha och namn på de som kommer. Biljettfunktionen kommer funka så att vi har en namnlista, så allas namn som ni bokar åt måste finnas med, annars kommer man inte in.

Internetdomäner:
Deras facebookgrupp finns att finna på följande länk: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_135967266454171&ap=1

Deras bloggar har följande domäner: himla.bloggplatsen.se (Agnes) sweetpurple.blogg.se (Amanda) wihks.devote.se (Sanja)
Sätt igång och boka nu. Hoppas vi ses 19 mars!

Mvh Cast of Operation Twilight via Emy, BreathingTwilight

Inga kommentarer: