RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

måndag 6 juni 2011

VI TOG HEM ALLT!

Det var inte en kategorsom vi var nominerade i som vi inte vann!

THE TWILIGHT SAGA RULES!!!

Jobbar för fullt med att updatera alla inlägg så håll er vakna och kolla in allt på en gång eller ta en till stund till att sova! tack till alla som hängt med inatt!

resumé:

- ljudet försvann där till en början och här i Sverige fick vi inte se röda mattan :( men som lovat fick vi en överaskning av Jackson Rathbone - han visade oss Edward och Bellas bröllopsinbjudan!

- Alla såg fantastiska ut på röda mattan (speciellt Kristen i sin "NITAR och läder"-klänning, give me!), men snubbar som Rob ville gå in backstage ;)

- Best Male Preformance: Robert Pattinson (som verkade lite galen i natt - vi gillar!)

- Best Fight: Robert Pattinson vs. Xavier Samuel och Bryce Dallas Howard (Robert skämtade så Kristen såg ut att nästan bryta ihop där ett tag x) och Bryce ska inte bara ha ett grattis för detta pris utan även vra hjärtliga gratulationer till den kommande bebisen! (kanske blir det en SPOILER! Renesmee?))

- Best Kiss: Robert Pattinson (Taylor Lautner) och Kristen Stewart (När dem skulle upp på scen höll alla andan och väntade, var det tredje gången gilt och dags för en kyss? jorå, men Robert var inte inställd på att kyssa Kristen, istället rusade han ner för att kyssa: TAYLOR!, vore inte den kyssen vara nominerad till nästa MMA? Vi tror den skulle vinna ;) Kristen såg inte allt för ledsen ut dock och vi tror att hon kommer reta killarna för detta - länge.)

- Generation Award: Delades ut till Reese Whiterspoon av självaste Robert Pattinson (med fusklappar...) mycket fint!

- Best Female Preformance: Kristen Stewart (med den snygga klänningen! tur att hon inte tappade sina popcorn detta år, det är ett MMA-minne precis som Rob och Tay's kyss detta år!)

-  The Twilight Saga: Breaking Dawn teaser trailer (Vad kan man säga? perfekt, otrolig, fantastisk, underbar, stunning - you name it! Vi kan inte göra annat än att se fram emot denna film som kommer vara minst lika storslagen som dem tidigare filmerna!)

- Best Movie: The Twilight Saga: Eclipse (Var lika nervös som vanligt i denna kategori, mycket bra filmer men klart att Eclipse och framför allt casten förtjänade det! synd bara att Peter inte fick svära lite mer i år x))


Be Safe/Ronja

Inga kommentarer: