RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

fredag 23 mars 2012

2 nya TTS: BDpt2 GIF's!

Föreställande sekunder i Bellas jakt!



Be Safe/Ronja

2 kommentarer:

Moa sa...

OMGGGG!!!! Hihihih längtar sjukt mycket, men jag har en viktig fråga som jag klurar över! Hur sparar man GIF bilder på datorn, skulle ni kunna göra en steg för steg grej över hur man sparar dem, har försökt i typ 1 timme nu, hittar inget bra svar på google med!? Snälla hjälp mig! Har internet explorer! Ni är bäst! <3

BreathingTwilighters:Ronja och Lisa sa...

givetvis kan jag visa det lilla jag kan om GIF!

Hade själv problem med det i början när jag skulle lägga ut de på bloggen som exempel, är inte helt hundra på om du menar hur man kollar på dem i din bildmapp eller om det var att lägga upp den någonstans?

själv kan jag inte på någon av våra tre bärbara eller på den stationära datorn som finns här hemma se bilden röra sig i den vanliga bild mappen utan man måste lägga ut den någonstans eller lägga den i photoshop (eller liknande redigeringsprogram) för att den ska spela upp den lilla sekvensen.

Om du har problem med att lägga upp den så att det funkar på blogger iaf så är det vanligaste problemet att man glömmer att trycka på "ursprungsstorlek" i val av hur stor bilden ska vara.

Hoppas att det löser sig!

Be Safe/Ronja