RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

lördag 22 oktober 2011

Svar om fan- eventet!

Twerdar!
vi är fullt medvetna om att ni har massor med frågor och funderingar och det lättaste sättet att få svar är att ställa frågan i "blogresponse" (se sidolänk till vänster), självklart läser vi era gulliga kommentarer (som blivit allt fler nu på senaste och detta är vi jätte glada över, alla bloggare älskar att få kommentarer, det håller oss drivande och inte tröttnar på att blogga ;)) men det är lite krångligare att svara på dem. här kommer en som vi fick in igår som säkert många frågar om;

Moa skriver:
OMG!!! Här i lkpg gick det på 5 sek att komma in o ta biljetter, men jag har en viktig fråga, och hoppas på att ni kan svara på den!!! HUR LÄNGE HÅLLER EVENTET PÅ, NÄR SLUTAR DET PÅ KVÄLLEN???!!! & BTW, ERAN BLOGG ÄRR GGRYYYYMMM!!

Svar:
Vi har ännu inget klart schema för kvällen ännu, insläpp sker vid 16.00 och eventet börjar vid 18.00. På förra evenet så klev Kristen och Taylor upp vid 20.00 och eventet höll inte på till mer än 21.00 iaf. men vi vet som sagt inte exakt hur det blir i år men vi lovar att updatera om detta så fort vi får veta något ;)

Be Safe/Ronja

1 kommentar:

Moaw sa...

tack så jättemycket för svaret, eller halvsvaret! :) <3