RONJA TACKAR FÖR 4 HELT UNDERBARA ÅR MED BREATHINGTWILIGHT!

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2 - PÅ BIO NU!

tisdag 22 juni 2010

GT intervju med Kristen & Taylor


”Twilight”-stjärnorna är i Sverige
Nu är Twilightstjärnorna Taylor Lautner och Kristen Stewart i Sverige.
På en presskonferens i dag berättade de att den nya filmen innehåller mer faror än tidigare – och att ”Eclipse” tar allt till en helt ny nivå.
- Den utgör en klimax på kärlekstriangeln, säger Taylor Lautner.

Två av huvudrollsinnehavarna, Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob), är i Stockholm för att marknadsföra den tredje delen i Twilightserien – ”Eclipse”. Båda saknar den tredje huvudrollsinnehavaren Robert Pattinson, som spelar vampyren Edward.
– Jag saknar verkligen Rob. Han är väldigt rolig att ha med sig, säger Taylor Lautner.

Går på gym
Stjärnorna tror att fansen kommer att bli mycket nöjda med den nya filmen, och menar att den innehåller betydligt större faror än de tidigare.
– Det känns som att ”Eclipse” tar allt till en helt annat nivå. Den utgör en klimax på kärlekstriangeln. Det är en mycket spännande film, säger Taylor Lautner.
Om tre månader börjar de repetera inför filmatiseringen av den fjärde boken i Twilightserien ”Breaking dawn”, och i november börjar inspelningarna.
Taylor Lautner berättade hur han håller sig i form för rollfigurens skull.
– Jag försöker gå på gym så mycket som möjligt, helst fem dagar i veckan, äta varannan timme och hålla mig borta från socker, säger han.

Spännande att möta fansen
Skådespelarna har en trogen fanskara runt om i världen.
– Det är alltid spännande att komma till ett land som vi aldrig varit i förut och möta olika fans. De uttrycker sig olika överallt, säger Kristen Stewart.
Den knäppaste saken hon varit med om var när ett fan knackade på hennes hotellrum och bad om eld till cigaretten – bara för att få en chans att träffa henne.
– Båda pojkarna har varit med om mycket knäppare saker, säger hon.


Källa
Be Safe/ronjiisss

Inga kommentarer: